Missi që nuk di të plaket, sa vite duhet të kalojnë? (FOTO LAJM)

Priyanka Chopra nga India në vitin 2000 ishte “Miss World”, dhe kjo femër e bukur indianie e mori titullin kur ishte 18 vjeçe.

Para 15 vjetëve, ajo kishte një pamje të përkryer, dhe çfarë mendoni ju do të fitonte në qoftë se konkuron përsëri tani?

Ne mendojmë se fati është ende në anën e saj.


Shtuar 30.09.2020 11:41