Kjo është marrëveshja historike mes Kosovës dhe Serbisë (FOTO LAJM)

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar marrëveshje në Shtëpinë e Bardhë në Uashington. Marrëveshja përbëhet nga plot 16 pika.

Kjo marrëveshje konsiderohet ekonomike dhe në paragrafim e parë thuhet se Serbia dhe Kosova kanë pranuar të normalizojnë marrëdhëniet e tyre ekonomike si më poshtë.

Vlen të theksohet se në paragrafin e fundit të marrëveshjes thuhet se Kosova dhe Izraeli janë dakorduar të njohin njëri-tjetrin.


Shtuar 4.09.2020 16:50