Këtyre 5 tendenceve të modës duhet t’u thoni mirupafshim në vitin 2020 (FOTO LAJM)

Tendencat e vitit aktual dhe sezonit të ardshëm përcaktohen nga stilistët kryesore dhe shtëpitë e mëdha të modës. Janë ata që ndikojnë dhe përcaktojnë tendencat e sezonit. Mirëpo, është e rëndësishme të mbani mend se moda moderne nuk është e shkruar në gur. J

u mund të vishni pothuajse gjithçka që dëshironi dhe në vend që t’i përmbaheni tendencave të nivelit të lartë, mund të përpiqeni të gjeni stilin tuaj.

Bright Side ka kontrolluar koleksionet më të reja të stilistëve të koleksionit pranverë-verë 2020 dhe ju mund të lexoni se cilat tendenca nuk do të jenë në modë këtë vit.


Shtuar 14.01.2020 14:59