Heronj të vërtetë, baballarët që kanë shpëtuar fëmijët për “qime” (FOTO LAJM)

Fëmijët e vegjël duan gjithmonë përkujdesje dhe me të vërtetë është e vështirë për prindërit të mbajnë çdo sekondë vëmendjen tek ta.

Disa situata mund të sjellin pasoja fatkeqe nëse nuk do të ishin për reagimet e menjëhershme të këtyre baballarëve.


Shtuar 13.01.2020 14:21