Gati për plazh? 9 gjëra praktike që mund të blesh tani që po vjen vera (FOTO LAJM)

Ashtu si shumica e njerëzve për momentin, të gjithë jemi shumë të kujdesshëm me shpenzimet tona në këtë periudhë post karantine!

Por sërish dëshirojmë të blejmë diçka të re tani që po vjen vera dhe praktike, ashtu siç jemi mësuar gjatë izolimit. Ne kemi përzgjedhur sot disa veshje dhe aksesorë praktikë që mund t’i vishni edhe në shtëpi por edhe gjatë plazhit tani që na ndajnë vetëm pak ditë nga hapja e sezonit.

Nëse mendoni se mund të keni mungesë të disa veshjeve bazë të sezonit veror, atëherë shikoni më lart 9 artikujt praktikë që mund të blini.


Shtuar 18.06.2020 11:53