E bënë meme nga Sanremo, çfarë thotë Alketa për këtë?

Ka qenë padyshim një javë intensive për moderatoren Alketa Vejsiu kjo që po lëmë pas prej pjesëmarrjes së saj në Sanremo si një nga prezantueset e këtij viti.

Mirëpo njësoj intensiv ka qenë edhe aktiviteti në rrjete sociale me të gjitha reagimet që janë bërë nga ndjekësit lidhur me performancën që ajo pati në eventin e rëndësishëm italian.

Meme-t kanë gjeneruar shpejtë, në mediat shqiptare dhe italiane në lidhje me prezantimin shumë entuziast që Alketa Vejsiu bëri në Sanremo.

Disa prej tyre moderatorja i ka parë, ka qeshur dhe i ka ndarë sërish në Instastories si për t’i treguar të gjithëve se i ka marrë me sportivitet edhe komentet pikante.

Nuk dimë nëse kjo është mënyra e Alketës për të thënë: “Keni të drejtë, ekzagjërova pak me mbi-entuziasmin” por sidoqoftë fakti që i shpërndau disa meme do të thotë se një reflektim me veten moderatorja e ka bërë.


Shtuar 9.02.2020 12:36