Dizanjet dhe teknologjitë që ju bëjnë të ndiheni shumë vite në avancë (FOTO LAJM)

Pajisjet shtëpiake vijnë në forma të ndryshme, dhe disa dizenjo bëjnë të ndihesh vërtet në të ardhmen.

Kjo ndodh pasi kanë përshtatur veçori që vite më parë mund të shiheshin vetëm në filmat e fantashkencës.

Edhe pse pamja që krijojnë është e veçantë dhe si prej nga e ardhmja, shumë prej tyre nuk futen te objektet e shtrenjta e të pamundura për t’u blerë.


Shtuar 3.04.2020 07:07