Çfarë zbulon mënyra sesi ecni për tipin tuaj (FOTO LAJM)

Një studim interesant i kryer në vitin 2017, nga Caleb Backe, një ekspert i shëndetit dhe mirëqenies, ndau dhe krahasoi shpejtësinë dhe stilet e ecjes me tiparet e personalitetit “The Big 5”.

Tiparet e përfshira ishin Hapja, Pajtueshmëria, Neurotizmi, Ekstraversioni dhe Ndërgjegjjshmëria. Ka pasur edhe kategori të tjera të studiuara që përfshijnë lloje të personalitetit si Mbështetësi, Shoferi dhe Korrektori. Këto kategori dallojnë se çfarë stili juaj i ecjes zbulon për personalitetin tuaj.

Sot në fotogalerinë e mësipërme do të ndajmë disa informacione rreth stileve të ndryshme të ecjes dhe tipareve të tyre paralele të personalitetit.


Shtuar 27.07.2020 12:52