Atletet e bardha që ju duhen këtë pranverë (FOTO LAJM)

Të thjeshta, të rehatshme dhe lehtësisht të kombinueshme- atletet e bardha s’kanë nevojë për kombinim! Shkojnë me çdo gjë dhe mund t’i veshim në çdo stinë, por më bukur se gjatë pranverës, s’duken në asnjë kohë tjetër!

Nëse nuk jeni akoma të qarta në mendjen tuaj, përqëndrohuni tek modelet më poshtë. Asgjë përtej këtyre që do të shihni nuk ju duhet për sezonin e ardhshëm.


Shtuar 6.03.2020 14:14