Suedia regjistron numrin më të lartë të vdekjeve nga koronavirusi në 24 orët e fundit

Suedia raportoi 170 vdekje të reja nga koronavirusi, një numër rekord sot, në një rritje të pritur gjerësisht pas fundjavës së Pashkëve.

170 vdekjet e reja – duke tejkaluar rekordin e djeshëm të 114 – sjellin numrin e vdekjeve nga 1.033 në 1.203 në një vend që ende nuk pranon të hyjnë në bllokim.

Ndryshe, një numër më i vogël vdekjesh ishin regjistruar të shtunën dhe të dielën, që do të thotë se numrat kishin të ngjarë të rriteshin.

Suedia shtoi 170 vdekje nga koronavirusit në numrin zyrtar të saj sot

Ndërkohë thuhet se numri i infeksioneve u rrit me 482, një rritje që sjell numrin e përgjithshëm nga 11.445 në 11.927.


Shtuar 15.04.2020 18:05