Ndryshe nga sot, fotot e rralla të VIP-ave në vitet ’90 (FOTO LAJM)

Shumë njerëz sot përdorin Photoshop dhe aplikacione të tjera kompjuterike për të postuar fotografi të “versioneve më të mira”.

Në të kaluarën, kirurgjia plastike ishte e popullarizuar vetëm midis yjeve të shquar si Michael Jackson, por sot, është një gjë e zakonshme për të gjithë.

Por aktoret dhe modelet në fund të shekullit të 20-të pushtuan botën duke përdorur bukurinë e tyre natyrore.


Shtuar 4.08.2020 13:42