Kritikon qeverinë, prezantuesi i njohur kërcënohet me vdekje (FOTO LAJM)

Piers Morgan ka zbuluar se është kërcënuar me vdekje dhe kanë kërkuar që të pushohet nga puna, si prezantues i ‘Good Morning Britain’.

Në internet ka nisur një peticion për ta hequr prezantuesin 55-vjeçar nga shfaqja e mëngjesit ITV pas disa intervistave “luftarake” me ministrat gjatë shpërthimit të koronavirusit.

Ai i tha kritikëve të tij se peticioni dhe kërcënimet në internet po i rrisin dëshirën për të ngarkuar qeverinë me detyra gjatë pandemisë Covid-19.

Piers shkoi në Twitter: “Sa më shumë që përpiqeni të më heshtni me abuzim të urryer, kërcënime me vdekje dhe kërkesa për të më pushuar nga puna, me zë më të lartë dhe më të fortë do të sfidoj qeverinë për trajtimin e kësaj krize. Jetët varen nga kjo “.

Piers ka pretenduar që Boris Johnson ka vendosur një ‘ndalim jozyrtar’ për ministrat e kabinetit që paraqiten në GMB (një sindikatë e përgjithshme, me anëtarë nga shumë sektorë të punësimit).


Shtuar 19.05.2020 10:56