Fiksimi i ri i rrjetit, arsyeja pse të vegjëlit e bufit flejnë kështu

Me çfarë po merret rrjeti në këto kohë pandemish kur aktivitetet janë të cunguara?

Ndoshta nuk është ajo që prisni, por janë bufat e vegjël, pra bebet e bufave.

Ata kanë një të veçantë, flenë përmbys njësoj si në fotografi.

Por pse e bëjnë këtë?

£ thjeshtë, ato e kanë kokën aq të rëndë sa nuk e mbajnë dot drejtë. Madje prandaj nuk fluturojnë dot shpejt, sepse e kanë kokën shumë të madhe dhe trupin vocërrak por me pupla.

Ja një sekret i natyrës. /albeu.com/


Shtuar 26.06.2020 14:41