Sulm me snajper në mes të Meksikës, ekzekutohen dy policë

Një sulm me armë ka ndodhur vetëm pak minuta më parë në Meksikë.

Ata kanë qëlluar me armë shefin e policisë së Meksikës dhe kanë vrarë të paktën dy policë duke i zënë pritë me snajper.

Shefi i sigurisë publike të Meksikës u ekzekutua rreth orës 6.30 të mëngjesit të sotëm.

Ai është “jashtë rrezikut” pas sulmit, sipas kryetarit të bashkisë së Meksikës ndërsa është raportuar një tjetër numër i papërcaktuar i viktimave.


Shtuar 26.06.2020 14:20