10 rrugët më “dramatike” në botë, edhe fare afër Shqipërisë (FOTO LAJM)

Nga rrugët e vështira malore plot me dëborë dhe shtigje të rrëmbyeshme me ndërprerje, e deri te rrugët zigzage të shkretëtirës apo autostradat bregdetare, ka një sërë rrugësh mahnitëse në të gjithë botën.

Në fotogalerinë e mësipërme disa nga rrugët më “dramatike” ku ndërthuren mrekullitë e natyrës me zgjuarsinë njerëzore të përkthyer në infrastrukturë.


Shtuar 7.02.2020 13:26