WhatsApp përpiqet të sigurojë përdoruesit për politikat e reja

WhatsApp tha se nuk do të fshijë llogaritë dhe se nuk mund të shohë mesazhet personale të përdoruesve, aplikacioni i njohur për mesazhe premtoi të shtunën, ditën kur azhurnimet e diskutueshme të politikës së saj të privatësisë hynë në fuqi në disa zona.

“Jo, ne nuk mund t’i shohim mesazhet tuaja personale. Jo, ne nuk do ta fshijmë llogarinë tuaj. Po, ju mund të dakordoheni në çdo kohë”, shkroi WhatsApp në Twitter, duke kërkuar të shuajë shqetësimet që kanë vazhduar për muaj.

Në janar, WhatsApp detyroi shumë përdorues të bien dakord për rregulla të reja të privatësisë për ndarjen e të dhënave personale me kompanitë e Facebook-ut, por pasi u përballën me një reagim, e shtyu hapin e saj deri në mes të majit.


Shtuar 15.05.2021 22:37

Tags: