Twitteri sot feston ditëlindjen e 15-të

Rrjeti social, Twitter sot feston ditëlindjen e 15-të

Pikërisht me këtë datë në vitin 2006 në San Francisko të ShBA-ve u lansua Twitter.

 

 

Ky rrjet social ka të punësuar 4600 persona dhe mbi  330 milionë përdorues në muaj.

Pronari i saj vazhdon të mbetet Jack Dorsey, që ishte njëri nga themeluesit.

Shtuar 21.03.2021 12:03

Tags: ,