Audi, BMW apo Mercedes, cila është më e mira? (VIDEO)

Kush është më i mirë? Një artikull shumë i rëndësishëm në këtë krahasim është çmimi, dhe besoni apo jo, BMW është më e lira këtu, ndërsa Mercedes S-Class është më e shtrenjta.

Sa i përket dizajnit të jashtëm, Mercedes mori vlerësimet më të mira, ndërsa gjërat ndërlikohen me pjesën e brendshme, dhe pastaj kemi anën teknologjike dhe dinamikën e vozitjes.

Në videon e mëposhtme mund të shihni dallimet mes tre modelve të makinave, dhe mund të shihni se cila konsiderohet si më e mira.

Shtuar 19.07.2022 14:45