VIDEO / Tifozët e Spanjës futen në vallen e shqiptarëve, vëllazëri si me kroatët në Dusseldorf

Tifozët tanë po vlerësohen shumë në Gjermani për qytetarinë dhe spektaklin që po japin.

Ashtu si me kroatët, ka vëllazëri edhe me spanjollët në Dusseldorf. Në një video të fundit shihen tifozët spanjollë që futen në vallen e shqiptarëve dhe kërcejnë së bashku.


Shtuar 24.06.2024 16:30