Trajneri shqiptar: Burri është burrë, nuk i shkon me kap fshesën dhe hekurin

Murat Basha, trajner karateje është shprehur se burrit nuk i shkon që të hekurosë apo të fshijë.

I ftuar në emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania, ai tha se disa gjëra nuk i shkojnë burrit që t’i bëjë.

“Nuk i shkon burrit me kap fshesën dhe hekurin. Burri është burrë për ca gjëra.

Babai im thoshte që me la rroba e me hekuros rroba, i dridhet pushka burrit. Nëse bie keq detyrohesh ti bësh të gjitha, prandaj thashë se dashuria përveç bashkëjetesës, është dhe komunikim”- u shpreh ai.