Southgate: Një fitore e rëndësishme

Trajneri i Anglisë, Garethe Southgate analizon suksesin 1-0 kundër Serbisë në debutimin e tyre në Euro 2024.

“Na u desh të vuanim pak, gjë që mendoj se është shumë mirë për ne që të jemi në gjendje ta bëjmë atë dhe të mbrojmë zonën tonë siç bëmë nën presion, ishte e rëndësishme për grupin” – deklaratat e trajnerit të Anglisë.

“Isha shumë i kënaqur me shumë lojëra, veçanërisht në pjesën e parë, mendoj se e lëvizëm topin shumë mirë. Në pjesën e dytë nuk mbajtëm ritmin që duhej të kishim, por fitorja dhe fillimi kështu është me të vërtetë i rëndësishëm”.


Shtuar 17.06.2024 09:40