Rummenigge sulmon sërish Juven: Po të kisha borxhet që ka Agnelli, nuk do të flija

Karl-Heinz Rummenigge, ish-CEO i Bayern Munich ka sulmuar sërish Juven përmes RTV38.

BORXHET – “Këtu në Bayern kemi mundur të fitojmë dhe për njëzet vjet i mbyllim gjithmonë bilancet në të zezë. Nuk do të flija natën nëse do të kisha borxhet që Agnelli ka te Juventusi. Ne kemi qenë të mirë në kryerjen tonë politikë, të cilën na lejoi gjithashtu ta fitonim shumë”, tha Rummenigge. /albeu.com/


Shtuar 25.12.2021 12:06