Ringjallet Superliga? Mund të shtohen 20 ekipe

Bisedimet janë duke u zhvilluar për të ringjallur Superligën Evropiane, por me një ndryshim të ri këtë herë.

Ideja pas një koncepti të ri të Superligës Evropiane u njoftua në prill, me 12 nga klubet elitare të kontinentit që iu bashkuan një gare vjetore të mbyllur që u prit me reagime të mëdha për ta lënë projektin në dukje të vdekur në ujë, raporton SportBible.

Megjithatë, Real Madrid, Barcelona dhe Juventus kanë qenë të palëkundur në angazhimin e tyre ndaj projektit të diskutueshëm, i cili thuhet se do të shohë një rimishërim më gjithëpërfshirës të planeve të dalë në dritë.

Mund të ndërtohet një strukturë shumë më e madhe konkurrence. Kjo do të përfshinte “Super League” origjinale të nivelit të lartë prej 20 skuadrash. /albeu.com/


Shtuar 22.10.2021 22:56