Probleme para finales së Copa America, tifozët tentojnë të jenë në stadium me teste të falsifikuara për Covid-19

Finalja e Kupës së Amerikës, midis Brazilit dhe Argjentinës, do të luhet me një kapacitet prej 10 përqind të tifozëve.

Përveç të ftuarve, CONMEBOL vendosi të lejojë një përqindje të vogël të biletave në shitje për publikun e gjerë, por u detyrua të ndërpresë procesin më pas.

 

Në një deklaratë, organi përgjegjës për rregullimin e futbollit të Amerikës së Jugut denoncoi ekzistencën e disa testeve mashtruese Covid-19 të përdorura për të blerë bileta. Në të njëjtën shënim, CONMEBOL garanton që këta njerëz nuk do të jenë në gjendje të hyjnë në stadium.

Ndeshja zhvillohet në ora 02:00 pas mesnate.

 


Shtuar 10.07.2021 22:51