Premier League nuk pret, zbulohet data kur fillon zyrtarisht kampionati

Duket se Premier League nuk do të bëjë pushime, pasi kampionati anglez do të nisë më 5 gusht.

Java e parë e një nga kampionateve kryesorë të futbollit do të ndahet në tre ditë, pra në 5,6 dhe 7 gusht.

Ndeshjet e javës së parë:

Sfidat më interesante të Manchester United:

20 Gusht / Man UTD – Liverpool (Java 3)

3 Shtator / Man UTD – Arsenal (Java 6)

1 Tetor / Man City – Man UTD (Java 9)

19 Tetor / Man UTD – Tottenham (Java 12)

22 Tetor / Chelsea – Man UTD (Java 13)

Sfidat më interesante të Mancester City:

10 Shtator / Man. City – Tottenham (Java 7)

1 Tetor       / Man. City – Man. UTD   (Java 9)

15 Tetor    / Liverpool – Man. City    (Java 11)

18 Tetor   / Arsenal– Man. City    (Java 12)

2 Janar    / Chelsea – Man. City   (Java 19)

Derbit e Londrës:

13 Gusht / Tottenham – Chelsea (Java 2)

1 Tetor / Arsenal – Tottenham (Java 9)

5 Nëntor / Chelsea – Arsenal (Java 15)

Sfidat më interesante të Liverpool janë:

20 Gusht / Man. UTD – Liverpool (Java 3)

17 Shtator / Chelsea – Liverpool (Java 8)

8 Tetor / Arsenal – Liverpool (Java 10)

15 Tetor / Liverpool – Man. City (Java 11)

5 Nëntor / Tottenham – Liverpool (Java 15) / h.ll/albeu.com