Një tifoz i Barçës ka humbur vetëm një ndeshje katalanase në 50 vjet! Atë ditë ai ishte në terapi intensive

Luchi Paretchi është një nga tifozët më të famshëm të Barcelonës me një histori mbresëlënëse.

Për 50 vjet, burri humbi vetëm një ndeshje të ekipit të tij të preferuar. Kishte një arsye të mirë për këtë, Luchi përfundoi në kujdesin intensiv.

Para takimit të Barcelonës me Elçen, Paretti tregoi historinë e tij të mbështetjes.

“Nuk kam humbur asnjë ndeshje në shtëpi apo jashtë në kampionat, Kupë dhe Champions League, e vetmja ndeshje që më duhej të humbisja (në 50 vitet e fundit ishte kundër PSV-së sepse isha në terapi intensive”.

Ja disa foto të Rrezeve, sa i zoti është!