Në Itali janë të sigurtë: Ronaldo largohet nga Juve

Në Itali janë të bindur: “Portugezi po bën gati valixhet”.

Vetë tradhtia e bërë nga Anjeli kundër Ceferin ishte nevoja e Juventusit për të rregulluar problemin financiar.

E nëse Superliga dështoi, atëherë problemi mund të zgjidhej disi vetëm duke hequr dorë nga Cristiano Ronaldo që nuk po rezulton vendimtar për Juventusin dhe nga ana tjetër po i kushton shumë në faturën ekonomike.


Shtuar 26.04.2021 18:12