Laporta i premton Xavit përforcime

Barcelona po përjeton një tjetër vit të vështirë dhe rrezikon seriozisht të dalë sërish nga Champions League që në grupe.

Për këtë arsye, presidenti Laporta i premtoi Xavit përforcime nga merkato e janarit, duke rikonfirmuar besimin e tij të plotë./h.ll/albeu.com


Shtuar 15.10.2022 10:12