Katër futbollistët më të mirë të të gjitha kohërave, sipas Ronaldo Fenomenit

Ish-futbollisti brazilian Ronaldo ka veçuar katër nga futbollistët më të mirë të të gjitha kohërave.

Fenomeni nuk donte ta fuste veten në atë listë.

“Nëse më pyet mua, katër lojtarët më të mirë në historinë e futbollit janë Pele, Maradona, Messi dhe Cristiano Ronaldo”, deklaroi Ronaldo.

Shpesh mund të dëgjohet se Cristiano Ronaldo nuk është Ronaldo “i vërtetë”, por sipas brazilianit, ai do të mbetet në historinë e futbollit për shkak të sukseseve të tij.

“CR7 duhet të mërzitet duke më dëgjuar mua si Ronaldo. Njerëzit nuk mund të krahasohen. Cristiano do të mbetet në historinë e futbollit për shkak të golave ​​dhe sukseseve që ka bërë vazhdimisht. Ai do të mbetet një nga më të mirët, ashtu si Messi”, përfundoi Fenomeni.


Shtuar 26.12.2021 12:31