Juventus-Napoli në rrezik?

Pas kaosit të sezonit të kaluar, Juventus-Napoli është rikthyer sërish në fokusin e ASL-së napoletane për shkak të shtimit të infeksioneve Covid në radhët e klubit blu, i cili përveç Fabian Ruiz dhe Insigne bën me dije se pozitiv ka rezultuar edhe Irving Lozano.

“Ne po lundrojmë në pamje dhe jemi shumë të shqetësuar për Omicron – shpjegoi Antonio D’Amore, drejtori i ASL Napoli 2, në një intervistë për Fanpage.it  Udhëtimi i Napolit në Torino? Asgjë nuk mund të hipotezohet”.

“Disa lojtarë duhet të kthehen nga pushimet dhe nuk mendoj se Fabian Ruiz mund të kthehet në një mënyrë kaq të thjeshtë nga Spanja”.

“Është një situatë që sigurisht duhet monitoruar ”, përfundoi ai. /albeu.com/


Shtuar 28.12.2021 18:28