Juventus me një rritje kapitali prej 400 milion euro

Bordi i Juventus-it do të miratojë sot  rritjen e kapitalit me një shumë prej 400 milion euro.

Ky do të jetë operacioni i dytë pas 300 milion euro të paguara tashmë midis 2019 dhe 2020.

 

Exor ka dhënë miratimin për të paguar 63.8% të shumës, pjesa tjetër do të mbulohet nga një grup prej bankave nëse aksionerët minoritarë nuk e respektojnë.

Juventus po i bënë ballë mjaft mirë problemeve financiare dhe pagesave ndërkohë rivalët e tyre , Interi , nuk po gjen një zgjidhje për shumat që do të paguhen/H.LL/albeu.com


Shtuar 29.10.2021 10:23