Italia, e indinjuar: Goli i Cristianos që kërkojnë ta anulojnë (VIDEO)

Ka pasur një dorë të mëparshme nga Greenwood, përpara se  topi t’i afrohej Cristianos, për të cilën në Itali kërkojnë pavlefshmërinë e golit.

Rregulli ndryshoi këtë vit dhe supozohet të jetë i ligjshëm.

Shikoni më poshtë golin:


Shtuar 3.11.2021 18:29