Grumbullimi me Allegrin është gati, ja data e parë dhe miqësoret

Siç thotë edhe Tuttosport, megjithatë, do të jetë një përgatitje e përqendruar në punë dhe në afërsi me shtëpinë: asnjë turne veror në anën tjetër të botës, asnjë turne për të sponsorizuar ose mbledhur kontrata. Turmat gjithashtu do të shmangen: nuk mund të rrezikohet asgjë.

PROGRAMIMI – Në mes të korrikut, në javën e 12 do të kryhet grumbullimi. Takimi do të jetë në Torino, në qendër stërvitore Continassa. Vizitat në JMedical për të gjithë dhe më pas do të shkohet në grumbullimin e zakonshëm, me mundësinë e qëndrimit në hotelin e Juventus-it.

Qendra sportive do të jetë selia e ekipit: përgatitja do të zhvillohet këtu, këtu do të ketë miqësoret e para për të provuar lojtarët dhe gjendjen fizike.

Daljet? Mes fundit të korrikut dhe fillimit të gushtit: tre ose katër miqësore në Itali, ndoshta disa në Europë. Për momentin nuk ka data ose sinjale, por ka shpresë, tipike për Allegri-n: ai dëshiron kundërshtarë gjithnjë e më të vështirë.


Shtuar 2.06.2021 14:54