Gruaja fut në “kurth” Andi Lilën, do shkriheni së qeshuri me videon (VIDEO)

Jetojmë në kohën e rrjeteve sociale ku lojërat e shumta nuk mungojnë.

Në anglisht i quajnë “prank” dhe këtë herë e ka pësuar Andi Lila, ish-futbollisti i Kombëtares shqiptare.

Kavajasi ka rënë në kurthin e bashkëshortes së tij, Ornelës.

Lila përfundon i lagur me ujë dhe i befasuar, ndërkohë që partnerja e tij nuk e ndalon të qeshurën.

Andi nga ana tjetër përkulet dhe merr veten. “Tradhtia” nuk kapërdihet lehtë…

Ndoshta ish-futbollisti do të mendojë diçka dhe të hakmerret.


Shtuar 24.08.2021 12:58