Goditi me shpullë gruan, dënohet me 3 muaj burg presidenti i klubit fancez

Aymeric Magne, president i Troyes, u dënua me tre muaj burgim (dënim me kusht) dhe pagoi një gjobë prej 1,500 euro, pasi goditi gruan e tij.

Magne, i cili nuk kishte precedentë të mëparshëm penalë, u denoncua nga gruaja e tij, e cila e akuzoi se e kishte goditur gjatë një debati në makinë, i cili ndodhi “pas një mbrëmjeje ku kishin pirë alkool” në natën mes 28 dhe 29 tetorit 2022.

Gruaja kishte hapur derën e pasagjerit teksa ngiste makinën, duke shkaktuar një reagim të furishëm nga ana e presidentit të Troyes.


Shtuar 3.03.2023 17:21