“Është bërë qesharake”, Icardi nuk mban më, sulmon ashpër Wanda Naran (FOTO LAJM)

Tashmë historia e tyre ka mbaruar dhe ata janë ndarë, të paktën “de facto” por Mauro Icardi ka vendosur të flasë më në fund, duke hequr disa gurë nga këmbët e tij dhe duke i nxjerrë gjërat në dritën e diellit.

“E njoh më shumë se kushdo dhe e kam mbrojtur më shumë se kushdo. Ka ardhur një moment kur nuk mund ta mbroj më. Është bërë qesharake në të gjithë botën. Jam lodhur me gënjeshtrave saj.

Kërcënon me divorc prej një viti por nuk e realizon asnjëherë. Ka gjithmonë një kërcënim apo shantazh. Fëmijët tanë janë të mëdhenj dhe ndihen shumë keq pasi ajo e ka bërë gjithçka publike”.


Shtuar 14.10.2022 10:05