Do nxirrej në ankand për bamirësi, vidhet statuja e Haaland

Një statujë e Erling Haaland, e punuar në një trung 100-vjeçar, është vjedhur në Norvegji. Ajo është hequr me një vincc natën dhe është larguar nga qyteti i Bryn.

Statuja nuk pëlqehej nga tifozët, që e kanë hequr në nëj moment delikat. Ishte programuar që ajo të dilte në ankand.

Statuja, që kishte kushtuar 10 mijë paund, do të shitej në ankand dhe paratë e grumbulluara do të shkonin për financimin e një spitali në Tanzani.