Balaj: Mbrojtëm si ekip, s’ishte e lehtë të dilnin në sulm

Bekim Balaj e shpjegoi mungesën e rasteve të portën e Uellsit me faktin që skuadrës iu desh të mbrohej me shumë forca, pasi kundërshtari ishte i rrezikshëm.

“Në pjesën e parë bëmë presing lartë dhe ishim më afër portës, kishim dhe raste. Nëse dëshiron të krijosh më shumë rrezikshmëri, duhet ta ngjisësh më lart ekipin. Në pjesën e dytë na vunë në vështirësi dhe u detyruam të mbronim me më shumë forca, ishte e vështirë të dilnim para. Punuam shumë, harxhuam shumë energji. Në minutat e fundit, po mbroheshim me të gjitha forcat.

Pak rrezikshmëri në sulm: “Gjithsecili mundohet të bëjë zgjedhjen më të mirë dhe Bare në atë moment të pjesës së parë e mendoi ashtu. Punuam shumë si ekip. Ne mbrojtëm mirë si ekip, nuk është se mbrojti vetëm mbrojtja. Në pjesën e dytë u bë më e vështirë. Po të shënonim, ndeshja do të merrte rrjedhë tjetër. Me kundërshtarë të këtij niveli nuk është e lehtë të dalësh te porta e tyre”.


Shtuar 5.06.2021 21:02