26 vite nga debutimi, Parma ka diçka speciale për Buffon (FOTO LAJM)

19 nëntor 1995, pikërisht 26 vjet më parë, shtatëmbëdhjetë vjeçari Gianluigi Buffon bëri debutimin e tij në stadiumin Tardini në paraqitjen e tij të parë në Serie A, duke ndalur Milanin e Capello-s  e cila përfundoi 0-0, shkruan albeu.com.

Pas 26 vitesh nga debutimi i tij në Serie A me Emilians (19 nëntor 1995), Gigi Buffon do të vijë i nderuar nga Parma me një fanellë speciale me rastin e ndeshjeve kundër Cosenza në Tardini  e cila luhet  këtë të dielë më 21 nëntor 2021). /albeu.com/

19 nëntor 1995. Pikërisht 26 vjet më parë, shtatëmbëdhjetë vjeçari Gianluigi Buffon bëri debutimin e tij në stadiumin Tardini në paraqitjen e tij të parë në Serie A, duke ndalur Milanin e Capello-s në 0-0 & rdquo ;. Pas 26 vitesh nga debutimi i tij në Serie A me Emilians (19 nëntor 1995), Gigi Buffon do të vijë. nderuar nga Parma me një fanellë speciale me rastin e ndeshjes kundër Cosenza në Tardini (e planifikuar për të dielën 21 nëntor 2021). E njëjta këmishë e veshur në atë kohë nga 17-vjeçarja Gigi & egrave; është rishikuar në një çelës modern me shumë referenca për vitet nëntëdhjetë dhe brenda brezit të djersës në një origjinal & ldquo;kthim prapa & rdquo; c & rsquo;& egrave; shkrimi & ldquo; 1995-2021 & rdquo;. <br /> <br />

 

19 nëntor 1995. Pikërisht 26 vjet më parë, shtatëmbëdhjetë vjeçari Gianluigi Buffon bëri debutimin e tij në stadiumin Tardini në paraqitjen e tij të parë në Serie A, duke ndalur Milanin e Capello-s në 0-0 & rdquo ;. Pas 26 vitesh nga debutimi i tij në Serie A me Emilians (19 nëntor 1995), Gigi Buffon do të vijë. nderuar nga Parma me një fanellë speciale me rastin e ndeshjes kundër Cosenza në Tardini (e planifikuar për të dielën 21 nëntor 2021). E njëjta këmishë e veshur në atë kohë nga 17-vjeçarja Gigi & egrave; është rishikuar në një çelës modern me shumë referenca për vitet nëntëdhjetë dhe brenda brezit të djersës në një origjinal & ldquo;kthim prapa & rdquo; c & rsquo;& egrave; shkrimi & ldquo; 1995-2021 & rdquo;. <br /> <br />

19 nëntor 1995. Pikërisht 26 vjet më parë, shtatëmbëdhjetë vjeçari Gianluigi Buffon bëri debutimin e tij në stadiumin Tardini në paraqitjen e tij të parë në Serie A, duke ndalur Milanin e Capello-s në 0-0 & rdquo ;. Pas 26 vitesh nga debutimi i tij në Serie A me Emilians (19 nëntor 1995), Gigi Buffon do të vijë. nderuar nga Parma me një fanellë speciale me rastin e ndeshjes kundër Cosenza në Tardini (e planifikuar për të dielën 21 nëntor 2021). E njëjta këmishë e veshur në atë kohë nga 17-vjeçarja Gigi & egrave; është rishikuar në një çelës modern me shumë referenca për vitet nëntëdhjetë dhe brenda brezit të djersës në një origjinal & ldquo;kthim prapa & rdquo; c & rsquo;& egrave; shkrimi & ldquo; 1995-2021 & rdquo;. <br /> <br />

 

 

 

 

 


Shtuar 13.11.2021 12:27

Tags: ,