U mbyt në Drin 8 ditë më parë, ende asnjë gjurmë për 43-vjeçarin

Vijojnë kërkimet për gjetjen e trupit të 43 vjeçarit Tofik Xhika i cili është mbytur në ujërat e lumit Drin. Xhika kishte shkuar për të peshkuar në lumin Drin dhe nuk është kthyer më. Për 8 ditë me rradhë kanë kërkuar familjarët, banorët e zonës dhe forcat e policisë por pa rezultat.

Për 2 ditë me rradhë kërkuan edhe paolumbarët e RENEAS, por për shkak të prurjeve të shumta të lumit Drin dhe ujit të turbullt ato u tërhoqën, duke lënë të kërkojnë vetëm familjarët. Në këto kushte familjarët kanë marrë privatisht 2 polumbarë për të kryer kërkime, por pa rezultat. Familjarët dhe banorët nuk kanë reshtur së kërkuari edhe ditët e para të vitit të ri.

Sot familjarët kërkojnë sërish ndihmën e shtetit, për të kërkuar trupin e 43 vjeçarit.


Shtuar 2.01.2022 10:41