“Shëndet dhe paqe për popullin shqiptar”, Serbia uron Shqipërinë për 110 vjetorin e Pavarësisë

 

Edhe Serbia ka uruar Shqipërinë për 110 vjetorin e Pavarësisë, nëpërmjet një postimi në Tëitter nga  Ministria e Punëve të Jashtme.

“I dërgojmë urimet tona Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë dhe popullit të Shqipërisë, me rastin e festës së Pavarësisë, duke i uruar shëndet, begati dhe paqe”, thuhet në njoftim.

Kujtojmë se urime të shumta për festën e Pavarësisë, Shqipëria ka marrë edhe nga vende të tjera, përfshi edhe Ukrainën, por edhe nga Aleanca Euroatlantike (NATO)


Shtuar 28.11.2022 16:31