Punime në fidera, këto zona të Tiranës nesër do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike

Nesër në Tiranë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona. OSHEE njofton se stkimi vjen pasi do të kryhen punime në disa fidera të NST Qendër, NST Vorë dhe NST Valias, për mbarëvajtjen e rrjetit.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

09:00-13:00

Pjesërisht: Bulevardi “Zogu I”, rruga “Luigj Gurakuqi”, zona pranë sheshit “Avni Rustemi”, rruga “Fadil Rada”, rruga “Beqir Luga”, rruga “Tefta Tashko”

10:00-12:00

Pjesërisht: “Rruga e Elbasanit”, Gjokaj, Vorë, Valias

12:00-14:00

Pjesërisht: “Rruga e Elbasanit”.


Shtuar 3.12.2023 18:16