“President kukull”/ Protesta për vrasjen e 7-vjeçares, qytetarët zhvendosen para Presidencës

 

Pas grumbullimit para  Ministrisë së Brendshme dhe zhvendosjes në Kryeministri, qytetarët e mbledhur për vrasjen 7-vjeçares janë pozicionuar tanimë para Presidencës.

Ata kanë nisur thirrjet “President kukull”, pasi nga ky institucion nuk është bërë asnjë reagim edhe nuk është marrë asnjë vendim për ngjarjen./albeu,com