Marjola Beluli emërohet drejtuese e re e Gjykatës së Shkallës së Parë në Gjirokastër

Marjola Beluli është emëruar drejtuese e Gjykatës së Shkallës së Parë në Gjirokastër. Pas mbajtjes së mbledhjes së trupës gjyqësore në orët e vona të darkës dhe pas analizës së kësaj gjykatë, u zgjodh drejtuesi i ri i saj që është në emetese zv.kryetar i Gjykatës në kushtet kur KLD ende nuk ka emëruar një të tillë.

Në përfundim të procesit u zgjodh në krye të kësaj gjykate gjyqtarja Marjola Beluli, e cila do ushtrojë edhe detyrën e zv.kryetarit të Gjykatës së Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm. Në mbledhjen e sotme ka marrë pjesë anëtari i KLGJ Alban Toro.

Deri me sot kjo gjykate drejtohej prej gjykatëses Suela Dashi.