“Ja se erdhi, po parkon!” Donaldi dhe Bora nuk fshihen më: Biseda epike në rrjetet sociale

Donald Veshaj dhe Bora Zemani vijojnë ende të jenë në qendër të vëmendjes.

Ndonse u duk sikur kishin rënë qetësi, Bora dhe Donaldi kanë zhvilluar një bisedë përmes storyve në Instagram mes tyre.

“Erdhi vera, apo akoma?”, ndonse nuk ka munguar përgjigja e Donaldit i cili nëpërmjet një postimi në story shkruan: Ka ardhur, po parkon.

Megjithëse dyshja tani më nuk ka vend për dyshim që janë bashkë, edhe pse kanë vendosur që të ruajnë privatësinë e tyre.