Goli historik i Shqipërisë nuk harrohet, UEFA e rikthen në skenë (VIDEO)

Shqipëria mori pjesë për herë të parë në një europian në vitin 2016 dhe sigurisht është arritja më e madhe sportive për kombëtaren tonë.

Të gjithë do dëshironin të ishin sërish në një kompeticion të tillë. Hera e parë nuk harrohet asnjëherë, edhe pse shënuam vetëm një gol e morën vetëm një fitore.

Armando Sadiku ka shkruar emrin në histori me golin e shënuar kundër Rumanisë dhe në faqen e UEFA EURO 2020 është postuar pikërisht ai gol, i shënuar si sot 5 vite më parë.


Shtuar 19.06.2021 10:52

Tags: , , ,