Arrestohet shtetasi i katërt i përfshirë në vrasjen e Liridona Ademajt, cili ishte roli i tij

Është arrestuar sot edhe personi i katërt i përfshirë në rastin e vrasjes së Liridona Ademajt.

Sipas mediave në Kosovë, i arrestuari është Tomë Dodaj nga Gjakova.

Ai dyshohet se ua ka shitur armën Naim Murselit dhe dorasit Granit Plava./Gazeta Express