Zhaku e pranon publikisht: Më keni çarë mitrën (VIDEO)

Pasi mbaroi BBV dhe nuk është më në rolin e opinionistes, Zhaklin Lekatari duket se është kthyer në rolin e saj të përditshëm: Të bëjë bujë me deklaratat e saj rreth seksit apo organeve seksuale.

Zhaku ka qenë e ftuar në Podcastin e ish-banorit të BBV, Gerti Koxha ku ky i fundit i ka kërkuar të shpjegonte kuptimin e bluzës që kishte veshur ku dukej mitra e vizatuar me një sëpatë që po e pret në mes. Ish-opinionistja tha se kjo bluzë i drejtohet të gjithë atyre që “ i çajnë mitrën” duke përfshirë kështu meshkuj dhe femra.

Pjesë nga biseda:

Gerti: Dua të ma komentosh pak bluzën

Zhaklina: Po bluzën e kam bërë vetë edhe kam shkrua “Na keni ça Mitrën”

Gerti: Po kujt i drejtohet kjo që ke shkruar

Zhaklina: Atyre qe na e çajnë qafën e mitrës dite për ditë edhe gratë por edhe burrat


Shtuar 11.05.2023 15:46