Xhensilën e zë paniku dhe kërkon ndihmën e fansave, ҫfarë ka ndodhur me këngëtaren (VIDEO)

Këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, Xhensila Myrtezaj, me lindjen e djalit është bërë më e hapur dhe ndan herë pas here, momente me të volgin e saj në rrjetet sociale.

Njësoj siç ka bërë edhe sot, këngëtarja tregon se sot nuk është një ditë e lehtë, pasi Amen ka për të bërë vaksinën e dytë.

“Sapo lashë Ajkushin te kopshti. Po shkoj në shtëpi të mar Amenushin. Sepse sot nuk ka një ditë fortë të lehtë i vogli i mamit. Sot Amen bën vaksinën e tij të dytë dhe mamin e ka kapur paniku”, thotë Xhensila, ndërkohë që kërkon suport nga të gjitha mamat me medikamente ose kura popullore, për të qetësuar dhimbjen pas vaksinës.

 


Shtuar 19.02.2024 11:17