Video/ Valeri shkruan pyetje për fermerët? Renisi jep përgjigjen epike

Fermerët e “FermaVIP” janë pyetur nga publiku për tema të ndryshme, dhe ata nuk nguruan të tregonin planet e tyre. Mirëpo, një pyetje shkaktoi shumë të qeshura tek ata.

“Renis mendon se shkohet në finale vetëm duke i rënë kitarës?”, ishte pyetja nga ndjekësit për fermerin.

Përgjigja e Renisit shkaktoi të qeshura tek pjesa tjetër e fermerëve, kjo pasi me batutë ai shprehet se pyetja është bërë nga Valeri.

“Jo Valer, kam bërë edhe gjëra tjera”, thotë Renisi.

View this post on Instagram

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 


Shtuar 29.05.2024 14:20